Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών και Η/Υ στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών και Η/Υ στον Δήμο Αμαρουσίου

Σεμινάρια εκμάθησης Ξένων Γλωσσών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την περίοδο 2015 – 2016 διοργανώνονται και φέτος στον Δήμο Αμαρουσίου μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου.

Τα εν λόγω σεμινάρια προβλέπουν και για τη φετινή περίοδο μειωμένο κόστος συμμετοχής για τους πολίτες Αμαρουσίου, ενώ η Εταιρεία έχει θεσπίσει ιδιαίτερη οικονομική πολιτική για τους μακροχρόνια ανέργους, τους απόρους, τους πολύτεκνους και γενικότερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΑφίσαΕιδικότερα, αναφορικά με τα σεμινάρια Ξένων Γλωσσών, θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική και Ιταλική γλώσσα.

Αντίστοιχα, τα σεμινάρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών περιλαμβάνουν προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες: Βασικές Αρχές Υπολογιστή, Windows, Word, Excel, Internet, Power Point και Access.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Κόστος Παρακολούθησης

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές. Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου και των νομικών του προσώπων.

Η συνδρομή για τα σεμινάρια Ξένων Γλωσσών ανέρχεται στα 40 ευρώ μηνιαίως για τους δημότες, 50 ευρώ για τους ετεροδημότες και 30 ευρώ για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Παράλληλα, το συνολικό κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 72 ωρών (εφτά ενότητες) ανέρχεται στα 250 ευρώ και 200 ευρώ αντίστοιχα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα – που θα πραγματοποιούνται

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2015 και ολοκληρώνονται τον Μαΐου του 2016.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (17:00 – 21:00), στις σχολικές αίθουσες του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Ολυμπίας αρ. 50).

Που θα υποβάλλονται οι αιτήσεις

Η κατάθεση των αιτήσεων για εγγραφή στα σεμινάρια ξεκίνησε και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου στην είσοδο του δημαρχιακού καταστήματος Αμαρουσίου (οδός Βασ. Σοφίας αρ. 9 & Δημ. Μόσχα).

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου 213 2038080, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:30 έως τις 16:00 (κα Αννίτα Παπαθανασίου).

Απαραίτητη για την εγγραφή είναι η προσκόμιση της Artemis Card ή λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet