Σε γιορτή των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για την Τρίτη Ηλικία ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε γιορτή των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για την Τρίτη Ηλικία ο Γ. Πατούλης

Μία βραδιά με μουσική, χορό και κέφι μοιράστηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με μέλη του ΚΑΠΗ που έδωσαν το «παρών» στην ψυχαγωγική εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, «εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη του στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, βρέθηκε κοντά τους για να γιορτάσει μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, που στόχο έχει την αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

Στον χαιρετισμό του, παρόντος του πρόεδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Νίκου Κάββαλου, ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία μεταφέροντάς τους το μήνυμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «οι δομές του Δήμου όπως και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται κοντά τους σε όποια ανάγκη τους, προσφέροντάς τους υπηρεσίες ποιότητας, την υποστήριξη που χρειάζονται αλλά και δημιουργικές διεξόδους στον ελεύθερο χρόνο τους».

Παρούσα στη βραδιά ήταν και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet