Στην κοπή της πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή της πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοίκησης του Σικιαριδείου Ιδρύματος και του Συλλόγου Εργαζομένων παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον διευθυντή του Ιδρύματος Χρήστο Οικονόμου και την πρόεδρο του Συλλόγου Όλγα Μουτζάλα.

Ο κ. Πατούλης απηύθυνε τις εγκάρδιες ευχές του για το νέο έτος προς τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους για, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο». Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «επανέλαβε την πάγια βούληση της δημοτικής αρχής να υποστηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσον τη λειτουργία και το κοινωφελές έργο του Ιδρύματος για την ψυχική, κοινωνική και θεραπευτική φροντίδα των παιδιών με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες».

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου εξέφρασε εκ μέρους όλων τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «την έμπρακτη συμπαράστασή του στη λειτουργία των προνοιακών δομών, οι οποίες ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία προσφέρουν πολύπλευρη στήριξη στα μέλη τους, αλλά και στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτισή τους».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet