Στις εκδηλώσεις των 1ου και 3ου Συστημάτων Προσκόπων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στις εκδηλώσεις των 1ου και 3ου Συστημάτων Προσκόπων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Στις εκδηλώσεις των 1ου και 3ου Συστημάτων Προσκόπων της πόλης, στις 18 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου κατά τους χαιρετισμούς του στις εκδηλώσεις συνεχάρη τους προσκόπους του Αμαρουσίου, «δεδομένου του έντονου κοινωνικού ρόλου τους, καθώς με τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα και τις δράσεις τους αναπτύσσουν τη νέα γενιά σωματικά και πνευματικά με τα θετικά πρότυπα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης».

Τον κ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησαν για τη διαρκή υποστήριξή του στο προσκοπικό κίνημα Αμαρουσίου η αρχηγός του 1ου Σ.Π. Αμαρουσίου Λιλή Κοκότη και η πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης 1ου Σ.Π. Αμαρουσίου Ειρήνη Σταθάτου, όπως και ο αρχηγός του 3ου Σ.Π. Αμαρουσίου Νίκος Μπόγδανος στις αντίστοιχες συνεστιάσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής εκπροσώπησε τον δήμαρχο στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 8 Μαΐου και αφορούσε στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του 2oυ Σύστηματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρουσία του αρχηγού Γιάννη Γεωργόπουλου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις το «παρών» έδωσαν στελέχη της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και πολλά μέλη και φίλοι των προσκόπων Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet