Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Συνάντηση με την πρόεδρο, Κωνσταντίνα Κοσμίδου, τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου είχε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στο δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κατά τη συνάντηση έγινε ιδιαίτερα θετική αναφορά από τα μέλη του Συλλόγου για τη δημιουργία νηπιαγωγείου και την καθαριότητα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην περιοχή, όπως κοπή ψηλών δέντρων, δημιουργία νέου χώρου αθλοπαιδιών, συντήρηση πρασίνου, ονοματοδοσία εσωτερικών οδών οικισμού και δημιουργία νέων διαβάσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Αμαρουσίου  Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ανακοίνωσα στα μέλη του Συλλόγου το γεγονός που αφορά στη μεταφορά των αρχιτεκτονικών σχεδίων των Εργατικών Κατοικίων από τον ΟΑΕΔ στον Δήμο μας. Πρόκειται για μία ενέργεια που τελεσφόρησε επιτυχώς από τις υπηρεσίες μας και που διευκολύνει και επιταχύνει δραστικά τη γραφειοκρατία των ιδιοκτητών των εργατικών κατοικιών, αποτελεί δε πάγιο αίτημα δεκαετιών όχι μόνο στο Μαρούσι, αλλά σε όλη τη χώρα.

»Επιπλέον ενημέρωσα τα μέλη του Συλλόγου ότι ξεκινούμε τις διαδικασίες ονοματοδοσίας και αριθμοδότησης των οδών και κτηρίων του οικισμού αντίστοιχα, άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους και ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα τεθεί το θέμα των νέων διαβάσεων για πεζούς.

»Τέλος, άμεσα κινητοποιήσαμε τα συνεργεία που ήδη εκτελούν τις κοπές ψηλών δέντρων, δεδομένης της διαπιστωμένης επικινδυνότητας αντίστοιχων περιπτώσεων στον οικισμό των Εργατικών. Είμαστε στο πλευρό όλων κατοίκων και όλων των γειτονιών. Επιλύουμε μικρά και μεγαλύτερα θέματα με την ίδια βούληση και προσοχή».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Κων/νος Ρώτας και από την πλευρά του Συλλόγου ο ταμίας, Νίκος Κοσμίδης και το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρος Πετρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet