Συνάντηση συλλόγων με Ε. Κάββαλο για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Ν. Μαρούσι και Πολύδροσο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση συλλόγων με Ε. Κάββαλο για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Ν. Μαρούσι και Πολύδροσο

Αντιπροσωπείες των συλλόγων Νέου Αμαρουσίου, Πολυδρόσου και Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου, συναντήθηκαν την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευάγγελο Κάββαλο.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η άμεση εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, που εκπονήθηκε από τον συγκοινωνιολόγο καθηγητή του πανεπιστημίου Πατρών Ευάγγελο Ματσούκη,  ο οποίος παρευρέθηκε και στη συνάντηση.

Η αναφερόμενη μελέτη εκπονήθηκε μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησσιάς, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης των περιοχών αμιγούς κατοικίας Πολυδρόσου και Νέου Αμαρουσίου που επήλθε, καθώς και της ελαχιστοποίησης της ρύπανσης από την υπερτοπική κυκλοφορία που δημιουργήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε τους συλλόγους ότι από τη Δευτέρα 3/9 θα ξεκινήσει η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέπει η μελέτη, από το Νέο Μαρούσι και τις επόμενες μέρες, που θα έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και η πρόσθετη μελέτη για τη σήμανση σημείων στροφής λεωφορείων, που ζητήθηκε από τον ΟΑΣΑ, και στο Πολύδροσο.

Οι σύλλογοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυδρόσου, επισήμαναν στον αντιδήμαρχο την ανάγκη της άμεσης συνολικής εφαρμογής, καθώς αριθμούν ήδη τέσσερα χρόνια από την έναρξή της και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλαπλά, ζητώντας του να επισπεύσει την έγκριση της πρόσθετης μελέτης που εκκρεμεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet