Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος: Αλλάζουν πράγματα, αλλά χρειάζονται πολλά ακόμη…
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος: Αλλάζουν πράγματα, αλλά χρειάζονται πολλά ακόμη…

Την Πέμπτη 17/6/2021 η διοίκηση του Σικιαριδείου, με τους εργαζόμενους, διοργάνωσαν διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Σικιαρίδειον Ίδρυμα 2021: Παροχή υπηρεσιών και προοπτικές στον τομέα της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ένταξης». Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος  συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, «τα  λάθη, οι παθογένειες, οι πολιτικές προσωρινής διαχείρισης χωρίς κανένα όραμα, δυστυχώς είχαν γίνει καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να σπαταληθούν άσκοπα ανθρώπινοι και οικονομικοί πόροι του κληροδοτήματος. Το ίδρυμα βίωσε καταστάσεις έντονης παρακμής, αμφισβήτησης των δυνατοτήτων του και την  απαξίωση της κοινωνικής του υπόστασης».

Ωστόσο, όπως προσθέτουν, «τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά την τοποθέτηση της νέας διοίκησης, με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Λιούτα, υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός και εφαρμόζονται πολιτικές που από την αρχή της θητείας μας είχαμε επισημάνει και προτείνει ως τη μοναδική λύση για την σωτηρία του ιδρύματος».

Προσθέτουν, όμως, ότι «δεν έχουμε αυταπάτες ότι για να φθάσει το ιστορικό αυτό ίδρυμα να λειτουργεί υποδειγματικά, όπως του αξίζει, χρειάζονται να γίνουν ακόμα πολλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet