Σύλλογος Γονέων 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου προς διοίκηση: Φτιάξτε εσείς σωστό σχολείο και θα είμαστε πρώτοι στα «συγχαρητήρια»
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου προς διοίκηση: Φτιάξτε εσείς σωστό σχολείο και θα είμαστε πρώτοι στα «συγχαρητήρια»

Για «διάθεση γόνιμου διαλόγου από μέρους της διοίκησης του Δήμου» κάνει λόγο ο Σύλλογος Γονέων του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου κατόπιν συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Αμπατζόγλου και τον πρόεδρο Παιδείας, κ. Σαγρή με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου και παρουσία της διευθύντριας του νηπιαγωγείου, σχετικά με το μείζον κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο και δόθηκαν οι διευκρινίσεις περί των αιθουσών υπό παράδοση στην Ιερού Λόχου, όπως είχε ζητηθεί.

Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει διάθεση γόνιμου διαλόγου και επιτέλους μετά από χρόνια πλήρους απραγίας στον τομέα των σχολικών αιθουσών στο Μαρούσι έχουν γίνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι δημοτικές αρχές δεσμεύτηκαν ότι τελικά θα λειτουργήσουν οι αίθουσες της Ιερού Λόχου με στέγαστρο εξαρχής και θα δημιουργηθούν εσωτερικές τουαλέτες.

Τέλος υπάρχει δυνατότητα για βελτιώσεις στην θέρμανση, αφού όπως εξηγήθηκε οι προδιαγραφές της ΚτΥπ για κάποιον λόγο, δεν περιέχουν εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, όχι μόνο στο δικό μας νηπιαγωγείο αλλά παντού.

Επίσης, επιτακτική κρίνεται η μεταστέγαση του κεντρικού κτηρίου του νηπιαγωγείου, επί της οδού Μαραθωνοδρόμου, κάτι το οποίο η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι θα πράξει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ελπίζουμε πραγματικά και αναμένουμε απτά αποτελέσματα, ώστε με την πραγματοποίηση όσων συζητήθηκαν να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες στο άμεσο μέλλον για όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας, καθώς και για τους μαθητές του συστεγαζόμενου 16ου Δημοτικού Σχολείου.

Όπως είχαμε και εμείς προτρέψει πρώτοι τις δημοτικές αρχές, «φτιάξτε εσείς σωστό σχολείο και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας πούμε “Συγχαρητήρια!”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet