Σύλλογος Διδασκόντων Σικιαριδείου: Προβλήματα λειτουργίας στο σχολείο
Κοινωνία

Σύλλογος Διδασκόντων Σικιαριδείου: Προβλήματα λειτουργίας στο σχολείο

Επιστολή – διαμαρτυρία για τα προβλήματα λειτουργίας του σχολείου απέστειλε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Αμαρουσίου (Σικιαριδείου) προς τη Δ/νση Π.Ε. Β’ Αθήνας, το ΥΠΑΙΘ και τον Δήμο Αμαρουσίου.

Μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Αμαρουσίου αναφέρει ότι «στο ξεκίνημα του σχολικού έτους 2021 – 22 το σχολείο βίωσε μία πρωτοφανή αναστάτωση μετά την απόφαση της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας να μειώσει τον αριθμό των τμημάτων από 14 σε 12 και σε συμφωνία με τον Δήμο Αμαρουσίου να παραχωρήσει δύο αίθουσες διδασκαλίας του Ειδικού Δημοτικού στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου, με το οποίο συστεγαζόμαστε σε κτήριο που έχει παραχωρηθεί από το Σικιαρίδειο Ίδρυμα Αμαρουσίου. Η απόφαση αυτή, Δήμου και Διεύθυνσης, πάρθηκε χωρίς καμία πρότερη διαβούλευση με μας και χωρίς να ακούσουν τις απόψεις μας για τις ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού».

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου τονίζει ότι υιοθετεί και αποδέχεται πλήρως το περιεχόμενο της επιστολής του Συλλόγου Διδασκόντων του Σικιαριδείου και δηλώνει ότι «θα συνεχίσει να παλεύει και να διεκδικεί μαζί με τις/τους συναδέλφους του και τους γονείς των μαθητών για τη λύση των προβλημάτων αυτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet