Σύλλογος Παραδείσου: “Φτάνει πια!”
Κοινωνία

Σύλλογος Παραδείσου: “Φτάνει πια!”

Ο Επιμορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδείσου Αμαρουσίου προέβη σε αιχμηρή ανακοίνωση σχετικά με τη δράση της δημοτικής αρχής Γιώργου Πατούλη στο δασάκι της περιοχής του Παραδείσου, ενώ ταυτοχρόνως είχε, στο ίδιο μέρος, προγραμματιστεί δράση από τον Σύλλογο, η οποία και είχε ανακοινωθεί χρονικά νωρίτερα. Παράλληλα, ο Σύλλογος απαντά σε κατηγορίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Δήμου Αμαρουσίου μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω δράσεων.

Ακολουθεί το κείμενο:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Όχι άλλη λάσπη και συκοφαντίες…

Με επιθετικότητα κατά του Συλλόγου μας, ανακρίβειες και συκοφαντίες ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχίζει να διαστρέφει την πραγματικότητα και να επιδίδεται σε προεκλογικά πυροτεχνήματα που όχι μόνο δεν βρίσκουν θεατές αλλά αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερο τις πραγματικές προθέσεις και την κενότητα έργων και λόγων που χαρακτηρίζουν εδώ και 8 χρόνια τη στάση του απέναντι στην περιοχή μας.

Την περασμένη Κυριακή ο δήμαρχος αιφνιδιαστικά επισκέφτηκε την περιοχή μας. Αιφνιδιαστικά αλλά όχι τυχαία. Και φυσικά όχι προγραμματισμένα. Στη συνέχεια ανήρτησε δελτίο Τύπου στον ιστότοπο του Δήμου Αμαρουσίου επιφυλάσσοντας στον Σύλλογο μια ακόμα συκοφαντική επίθεση. (σ.σ. βλέπε δημοσίευμα Οι δράσεις της δημοτικής αρχής στον Παράδεισο).

Πώς προέκυψε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του δημάρχου στην περιοχή μας; Οι δημοτικές παρατάξεις ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ και ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ είχαν ζητήσει από τον Σύλλογο μεμονωμένα να έρθουν και να μιλήσουν με τους κατοίκους. Αντιπροτείναμε, να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό. Συγκεκριμένα προτείναμε να συγκεντρωθούμε στο άλσος Παραδείσου, να μιλήσουμε αλλά και να «βάλουμε ένα χεράκι» όλοι μαζί για να καθαρίσουμε τα ριζά των πεύκων από τις θαμμένες κάμπιες καθώς το άλσος κινδυνεύει με μη αναστρέψιμη καταστροφή. Και αυτό λόγω της συστηματικής αδιαφορίας του Δήμου παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και εκκλήσεις μας.

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι συμφώνησαν για κοινή συνάντηση και συμμετοχή στον καθαρισμό και βγήκε η σχετική ανακοίνωση την Τρίτη 29 Απριλίου. Την Παρασκευή 2 Μαΐου βρέθηκε στα γραμματοκιβώτια της γειτονιάς πρόσκληση του δημάρχου για συγκέντρωση την ίδια μέρα- και μάλιστα νωρίτερα στις 9.30 – για «διπλή πράσινη δράση καθαρισμού και καλλωπισμού στο Άλσος Μιμηκόπουλου, καθώς και παρουσίαση του προγράμματος ανάπλασης της οδού Παραδείσου και των παρακειμένων οδών», ενώ παράλληλα οι κάτοικοι δεχόταν και τηλεφωνικό κάλεσμα από υπαλλήλους του Δήμου.

Από τις 7:00 το πρωί στο δασάκι εργαζόμενοι με μεσινέζες άρχισαν να κόβουν χορτάρι- το θετικό αποτέλεσμα της «ευγενούς» άμιλλας!- ενώ συνέρρευσαν αυτοκίνητα με τραπεζοκαθίσματα και ηχητικά και ων ουκ έστι αριθμός δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου.

Τόσο οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Βλάχος, Μαγιάκης και Πολυχρονιάδης όσο και οι κάτοικοι που προσήλθαν για τη συνάντηση μαζί τους έδωσαν τόπο στην οργή και μεταφερθήκαμε παρακάτω για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΤΟ ΑΒΙΑΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :

Όποιος επιδίδεται μανιωδώς στην καλλιέργεια διχόνοιας και διχασμού από το 2007 που ο Σύλλογος είχε αντιταχθεί σθεναρά όταν επιχείρησε και ο ίδιος, όπως ο προκάτοχός του, παρά τις νωπές δεσμεύσεις του, να εντάξει στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου την κατασκευή υπόγειου παρκινγκ στο δασάκι – το οποίο μάλιστα ακόμα εξακολουθεί να το αποκαλεί «Μιμηκόπουλου».

Όποιος αμέσως μετά τροποποίησε επί τα χείρω τις χρήσεις γης στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή μας.

Όποιος μεταφέρει από τετραετία σε τετραετία τις «10+2 δεσμεύσεις για τον Παράδεισο» ως προεκλογικό βαρκάκι κενό φορτίου

Όποιος σφετερίζεται το αποτέλεσμα των αγώνων των κατοίκων και του Συλλόγου για το δασάκι, τον Αη Γιώργη των Χωματιανών και τον Ιππικό Όμιλο που αυταπόδεικτα έγιναν όταν ο ίδιος δεν είχε ιδέα κατά που πέφτει το «Γαλατικό χωριό» Παράδεισο.

‘Οποιος δεν έχει ιδέα τι αντιμετωπίζει ο Παράδεισος σε κάθε νεροποντή από τα όμβρια που κατέρχονται ακάθεκτα από το Πολύδροσο, από την αυθαίρετη παράνομη στάθμευση, από την έλλειψη πεζοδρομίων.

Όποιος έχει αποδειχθεί με έγγραφα τις Περιφέρειας ότι δεν έχει υποβάλει ώριμη μελέτη αντιπλημμυρικών έργων για το Πολύδροσο ενώ διατυμπανίζει ότι οσονούπω αρχίζει το έργο.

Όποιος άφησε τα πεύκα στο δασάκι να ξεραθούν αγνοώντας προκλητικά τις εκκλήσεις του Συλλόγου από το 2012 για αντιμετώπιση της πιτυοκάμβης.

Όποιος το μόνο έργο στο οποίο επιδίδεται νυχθημερόν είναι η αυτοπροβολή του.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ βλέποντας τον ανυστερόβουλο αγώνα του αχειραγώγητου Συλλόγου μας και προβαίνει σε αντιπερισπασμούς.

Μια τελευταία απορία: δήλωσε ότι δεν κατάφερε να κάνει έργο στον Παράδεισο διότι είχε αντιδράσεις από τον Σύλλογο. Μα ποια καλύτερη ευκαιρία είχε στη διάθεσή του για να… εξαφανίσει τον κακό Σύλλογο από του να κάνει έργα;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet