Φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της ΚΕΔΑ και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της ΚΕΔΑ και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Σε μία περιορισμένη λόγω υγειονομικών συνθηκών τελετή, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού, υπό τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Ορχήστρα Νέων και την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

O κ. Αμπατζόγλου κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για την εξαιρετική διοργάνωση. Στη συνέχεια μεταξύ άλλων σημείωσε: «Πραγματοποιούμε εκδηλώσεις με λίγο κόσμο λόγω των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν, όμως οι εορτασμοί γίνονται με περίσσια χαρά. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα διάσπαρτες σε όλη την πόλη του Αμαρουσίου, με μικρές μουσικές εκπλήξεις όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων και με το άναμμα του δένδρου στην πλατεία του ΗΣΑΠ την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00. Θέλουμε όλο το Μαρούσι να ζήσει τις πιο ζεστές γιορτές, στολίζουμε και δίνουμε χρώμα σε όλες τις γειτονιές του». Στη συνέχεια ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη: «Το κτήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης φιλοξενεί σήμερα, και μέχρι τέλος Δεκέμβρη, την έκθεση της εικαστικού Λυδίας Βενιέρη με θέμα “Βυρωνική Εποχή”. Η Δημοτική μας Πινακοθήκη θα συνεχίσει να φιλοξενεί παρόμοιες εκθέσεις, ταλαντούχων καλλιτεχνών, όπου και θα αποτελεί πλέον την πηγή των Εικαστικών Δρώμενων της πόλης του Αμαρουσίου». Τέλος, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, εκφράζοντας την επιθυμία του χρόνου η πόλη του Αμαρουσίου να γιορτάσει με την μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, τόνισε:«Ελπίζουμε με τον νέο χρόνο να έρθει μία καινούργια περίοδος χωρίς κορωνοϊό, όπου εμείς εδώ από την ΚΕΔΑ θα κάνουμε σπουδαία αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα για τους δημότες του Αμαρουσίου». Στη συνέχεια ενημέρωσε για τις επόμενες εκδηλώσεις και ευχαρίστησε τον δήμαρχο και όλους όσοι στηρίζουν τις δράσεις της ΚΕΔΑ για τη συμβολή τους στην προετοιμασία των εορτών.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτης Σαγρής, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Βουρλάκη, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού & νέας γενιάς, Γιάννης Ιωαννίδης, η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού, Φανή Λέκκα, η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού, Άννα Βαγιωνά, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Σκιντζού, καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet