Κατεδαφίζεται το ετοιμόρροπο ακίνητο στη συμβολή Διονύσου & Σολωμού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κατεδαφίζεται το ετοιμόρροπο ακίνητο στη συμβολή Διονύσου & Σολωμού

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, η διαδικασία κατεδάφισης του ετοιμόρροπου διώροφου ακινήτου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρεί, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στην κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου και επικίνδυνου για κατάρρευση ακινήτου, μετά την ολοκλήρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών.

Την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε επίσης για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί. Τον κ. Γ. Πατούλη συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών Βασίλης Κόκκαλης.

Η κατεδάφιση του συγκεκριμένου ακινήτου ήταν, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών της γειτονιάς, καθώς εκτός από τον κίνδυνο της κατάρρευσής του, με τον  τοίχο επί της οδού Διονύσου να εφάπτεται του οδοστρώματος, εγκυμονούσε επίσης κινδύνους για τη δημόσια υγεία και δημιουργούσε και μία αντιαισθητική εικόνα για το κέντρο της πόλης.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet