315 μονάδες αίματος συγκέντρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο διάστημα 31/3 έως 30/4
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

315 μονάδες αίματος συγκέντρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο διάστημα 31/3 έως 30/4

Από την 31η Μαρτίου έως την 30η Απριλίου του 2020 ο Δήμος Αμαρουσίου παραχώρησε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα στο δημαρχείο, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό διάδοσης της «Covid-19» και τη διεξαγωγή με ασφάλεια των αιμοληψιών από τους εθελοντές αιμοδότες και το συγγενικό περιβάλλον ασθενών.

Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκε συλλογή 315 μονάδων αίματος από κινητό συνεργείο του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» και προσέλευση 450 πολιτών για εθελοντική συμμετοχή στην πανελλαδική προσπάθεια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας των αιμοληψιών δήλωσε:

«Ο Δήμος μας, για μία ακόμη φορά, έδειξε το ισχυρό κοινωνικό του πρόσωπο και την οργανωτική του επάρκεια και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη δημιουργία εκείνης της ομπρέλας προστασίας, προκειμένου κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι διαδικασίες των αιμοληψιών. Ταυτόχρονα, πολλοί συμπολίτες μας προσέτρεξαν εθελοντικά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και χάρισαν το μοναδικό δώρο ζωής, ως ένα ηχηρό μήνυμα ότι με ατομική και συλλογική ευθύνη, μπορούμε να είμαστε πραγματικά κοινωνικά αλληλέγγυοι και να υπερβαίνουμε οποιοδήποτε εμπόδιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet