83 εργαζόμενους πεντάμηνης σύμβασης υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

83 εργαζόμενους πεντάμηνης σύμβασης υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την πρώτη ομάδα από τους 177 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στον Δήμο Αμαρουσίου με πεντάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, υποδέχθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, στο δημαρχείο ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν 83 εργαζόμενοι, παρουσία επίσης του γενικού γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη και των αντιδημάρχων Δημήτρη Καρλαύτη, Ρένας Χαλιώτη και  Γεώργιου Ζήκου.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους  νέους εργαζόμενους υπογράμμισε ότι «Στο Μαρούσι, διοίκηση και εργαζόμενοι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και θα θέλαμε να έχουμε και μεταξύ μας μία ειλικρινή σχέση. Προπάντων να γνωρίζετε ότι θα είμαστε αρωγοί σε εσάς και τις οικογένειές σας σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Ο καθένας θα καταταγεί σε αντίστοιχη υπηρεσία ανάλογα με τα προσόντα του και σας υπόσχομαι ότι θα επιδιώξω ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ με εισήγησή μου προς τον αρμόδιο υπουργό, οι πεντάμηνες συμβάσεις να γίνουν δεκάμηνες, ώστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και να μην απομακρυνθείτε μόλις εγκλιματιστείτε στο υπηρεσιακό περιβάλλον. Σας καλωσορίζουμε στον Δήμο Αμαρουσίου και σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο σας».

Η τοποθέτηση των 83 εργαζόμενων θα γίνει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet