Άλλοι 9 υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό Γ. Πατούλη
Πολιτική

Άλλοι 9 υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό Γ. Πατούλη

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο υπάλληλος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Αμαρυσία Άρτεμις» Ιωάννης Κ. Παπαδημητρίου, ο χειρουργός οφθαλμίατρος Νεκτάριος Μπρέγιαννης, η μουσικολόγος – καθηγήτρια μουσικής Ελένη Χοζού, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μαρκέτος, η σκηνοθέτης Ντόλυ Μανιατοπούλου – Κεσίδου, ο συνταξιούχος οικοδόμος Νικόλαος Παπάζογλου, η δικηγόρος και υπ. Δρ. Μαρία Τζαγάκη, η αρχιτέκτων Άλκηστις Σίμογλου, και ο κατασκευαστής Αλέξανδρος Καϊματζόγλου.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Εμπλουτίζουμε την ομάδα μας με εννέα νέα πρόσωπα, πρόσωπα ιδιαίτερα δραστήρια και επιτυχημένα ο καθένας στον τομέα του. Έχουμε καταφέρει να χτίσει μία ισχυρή πολυσυλλεκτική ομάδα από ανθρώπους, νεότερους και μεγαλύτερους σε ηλικία, καταξιωμένους σε επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Είναι συμπολίτες μας με γνώσεις, εμπειρία, νεανική ορμή, διάθεση για δουλειά και προσφορά. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Ιωάννης Παπαδημητρίου: «Με την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ επιθυμώ να στηρίξω προσωπικά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο δήμαρχος και η ομάδα του, και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο μας ώστε να κάνουμε το Μαρούσι ακόμη καλύτερο, ακόμη πιο ανθρώπινο για εμάς και τα παιδιά μας».

Νεκτάριος Μπρέγιαννης: «Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του αγαπητού δημάρχου και συναδέλφου ιατρού Γιώργου Πατούλη, να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, με ενθουσιασμό, και με πίστη στον κοινό αγώνα, στο κοινό όραμα όλων μας: Να φτάσουμε το σπίτι μας, το Μαρούσι, εκεί που του αξίζει».

Ελένη Χοζού«Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ με όχημα τη δημιουργικότητα, τη διάθεση και την επιμονή μου, μέσα από μία συλλογική προσπάθεια να κάνουμε επιτέλους κάτι για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας. Ως μουσικός και ενεργό μέλος της πολιτιστικής δημιουργίας της πόλης μας, θέλησα μέσα από την πρόκληση αυτή να αναλάβω δράση κόντρα στις τάσεις αδράνειας που συχνά μας χαρακτηρίζουν και μας καθιστούν απλούς παρατηρητές της ίδιας μας της ζωής. Ως δραστήριος άνθρωπος δεν θέλω να είμαι θεατής στα δρώμενα της πόλης μου και ο δήμαρχος Γ. Πατούλης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ώστε να κινητοποιηθώ».

Παναγιώτης Μαρκέτος«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόσκληση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ με τον άξιο δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Πατούλη. Μαζί του θα συνεχίσω να δίνω τις μάχες, όπως όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, για τη βελτίωση και την εξάλειψη των προβλημάτων της πόλης μας».

Ντόλυ Μανιατοπούλου – Κεσίδου«Ήταν πάντοτε σπουδαίο για μένα να συμμετέχω στα κοινά της πόλης όπου ζω. Επί σειρά ετών και μέσα από τους συλλόγους όπου δραστηριοποιούμαι, προσπαθώ να στηρίζω τους συμπολίτες μου, μικρούς και μεγάλους, όσο πιο ενεργά και αποτελεσματικά μπορώ. Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ του δημάρχου Γιώργου Πατούλη είναι χαρά και τιμή. Κι αποτελεί έναν τρόπο να συμβάλλω και να ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις το υπάρχον έργο στον σπουδαίο τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών προς όφελος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας».

Νικόλαος Παπάζογλου«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του για μία επόμενη θητεία του στη δημαρχία. Ως άνθρωπος που έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι, θέλω να παραμείνω δραστήριος προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο στο πλευρό ανθρώπων όπως ο δήμαρχός μας, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει το μεράκι και τη μαχητικότητα για να κάνει την πόλη μας καλύτερη».

Μαρία Τζαγάκη«Ως συνεργάτης του δημάρχου το τελευταίο διάστημα έχω την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά το εύρος της προσπάθειας που έχει αναλάβει και τη σπουδαιότητα του έργου που υλοποιεί. Η θετική εντύπωση που έχω αποκομίσει, σε συνδυασμό με την αγάπη μου για την πόλη, ήταν οι παράγοντες που συνέβαλαν ώστε να θέλω μέσα από την εκλογική αυτή διαδικασία να γίνω από απλός δημότης ενεργός πολίτης. Πιστεύω ότι η επιστημονική ιδιότητα και οι γνώσεις μου θα με βοηθήσουν στο εγχείρημα αυτό ώστε να αφήσω το προσωπικό μου στίγμα στο Μαρούσι».

Άλκηστις Σίμογλου«Έχοντας αξιολογήσει θετικά το έργο και τη δραστηριότητα που έχει επιδείξει ο δήμαρχός μας στη διάρκεια της διπλής θητείας του, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στις ικανότητες και στις επιλογές του, που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του γιατί θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να γίνει το Μαρούσι ένα πρότυπο προάστιο».

Αλέξανδρος Καϊματζόγλου«Γέννημα θρέμμα Μαρουσιώτης και με οικογενειακές ρίζες στην ανθρώπινη πόλη από το 1918, θεωρώ τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη ιδιαίτερα τιμητική. Παράλληλα, αισθάνομαι την υποχρέωση να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο όραμα του δημάρχου για την πόλη μας. Γνωρίζω τον Γιώργο Πατούλη εδώ και δέκα χρόνια και είχα προσωπικά την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι το όραμα στα χέρια του γίνεται έργο όταν συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθειά μου ως επιχειρηματίας κατασκευαστής να δημιουργήσω δύο νέους πεζοδρόμους στην περιοχή του Παραδείσου. Γνωρίζοντας πολύ καλά το έργο και το πρόγραμμα του Γιώργου Πατούλη, θεωρώ την παρουσία του επιτυχημένη και αναγκαία αντιστοίχως και θα είναι χαρά μου να συμβάλλω στην ίδια κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet