Απάντηση Σπ. Σταθούλη στο Ενωμένο Μαρούσι για το ακίνητο της οδού Πλαστήρα
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Απάντηση Σπ. Σταθούλη στο Ενωμένο Μαρούσι για το ακίνητο της οδού Πλαστήρα

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι με τίτλο: «Η ώρα των εξηγήσεων από την διοίκηση του Δήμου για το ακίνητο της οδού Πλαστήρα», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξηγήσεις για το εν λόγω ακίνητο και τη χρήση του έχουν δοθεί πολλάκις. Έχουν διατυπωθεί λεπτομερώς στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι ενέργειες αυτής της δημοτικής αρχής για την προάσπιση της δημοτικής περιουσίας.

»Είναι πλέον φανερό, πως η αντιπολιτευτική ένδεια της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” την οδηγεί στην αναμόχλευση συνεχώς των ίδιων θεμάτων και στην κουραστική παραπληροφόρηση.

»Δεν θα την ακολουθήσουμε. Η απάντησή μας βρίσκεται στην υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, που κάθε μέρα ξεδιπλώνεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και στην πολιτική μας βούληση να πετυχαίνουμε σκοπούς οικονομικούς και παράλληλα να διεκδικούμε τα μεγάλα έργα που θα κάνουν την πόλη μας ένα σύγχρονο μητροπολιτικό κέντρο, με τον πολίτη πρωταγωνιστή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet