Δήμος Αμαρουσίου: «Η αλληλεγγύη δεν έχει κομματική ταυτότητα»
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου: «Η αλληλεγγύη δεν έχει κομματική ταυτότητα»

«Δεν έχει κομματική ταυτότητα η αλληλεγγύη» απαντά σε ανακοίνωση της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι (βλέπε δημοσίευμα Η διοίκηση Πατούλη επέλεξε τον «πρόθυμο» από τον «ενοχλητικό») η διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη σχετικά με την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Σαγρή ως εκπροσώπου της μειοψηφίας στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Δήμου.

Για τις ιδιότητες του κ. Σαγρή με βάση τις οποίες ορίστηκε στη θέση αυτή κάνει λόγο η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου και σημειώνεται ότι για την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αυτές δεν αρκούν γιατί δεν διαθέτει «την κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου και όσα αναφέρει σε αυτήν, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Π. Σαγρή, ο οποίος ψηφίστηκε ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας, αποδεικνύει το χαμηλό από κάθε άποψη επίπεδο που διακρίνει τους συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης.  

Προφανώς  για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου εγνωσμένες κι αδιαμφισβήτητες ιδιότητες όπως το ήθος, η ευπρέπεια, η πολύχρονη προσφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης αλλά και η εμπειρία που διαθέτει ο κ. Σαγρής, δεν αρκούν.

Δεν αρκούν γιατί προφανώς ο κ. Σαγρής δεν διαθέτει την κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που για τη δημοτική παράταξη της δήθεν ανατροπής, είναι το μοναδικό κριτήριο καταλληλότητας ενός προσώπου για να κατέχει θέση ευθύνης.

Η παράταξη της διοίκησης Πατούλη ψήφισε τον κ. Σαγρή με κριτήριο όχι το κόμμα που ανήκει, αλλά τις ικανότητες και το ήθος του.

Τον ψηφίσαμε για την αποδεδειγμένη πρόθεσή του να συμμετάσχει ουσιαστικά στις πρωτοβουλίες του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Δήμου, γιατί έχει κι εκείνος όπως κι εμείς έναν στόχο, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται. Κι όχι για να κάνουμε μικροκομματική πολιτική με την ανάγκη των ανθρώπων.

Σε αντίθεση με τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύουν πολιτικά στην ανέχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δεκάδες συνάνθρωποί μας στην καθημερινότητά τους, εμείς δίνουμε καθημερινά αγώνα ώστε μέσα από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, να αξιοποιούμε το περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των επιχειρήσεων της πόλης και των συμπολιτών μας, προς όφελος αυτών που μας χρειάζονται.

Στον Δήμο Αμαρουσίου, εδώ και οκτώ χρόνια, δημιουργούμε πρότυπες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες με στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Μια από αυτές είναι το Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει ως Δήμος σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη από ένα φάρμακο, από έναν γιατρό, από ένα ζεστό ρούχο, από ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Χωρίς να ζητάμε από τους ανθρώπους αυτούς κομματικές ταυτότητες.

Ας καταλάβουν επιτέλους στον ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, ότι η αλληλεγγύη δεν έχει κομματική ταυτότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet