Δήμος: «Οι πρακτικές της Κουμουνδούρου δεν περνάνε στο Μαρούσι»
Πολιτική

Δήμος: «Οι πρακτικές της Κουμουνδούρου δεν περνάνε στο Μαρούσι»

Σε «κόντρα» ενάντια στην υποψηφιότητα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) μετατρέπει η διοίκηση Αμαρουσίου τις ανακοινώσεις της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι περί χρεών του Δήμου Αμαρουσίου, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της παράταξης (βλέπε δημοσίευμα ΕΝΟΤΗΤΑ: «Δεν ξέρατε πώς λειτουργούσαν οι δημ. επιχειρήσεις κ. Πατούλη;»).

«Παράρτημα του γραφείου Τύπου της πλατείας Κουμουνδούρου» χαρακτηρίζει την παράταξη η διοίκηση Αμαρουσίου και καταγγέλλει ότι οι αναρτήσεις της παράταξης του Λευτέρη Μαγιάκη περί χρεών έχουν ως σκοπό «να μην εκλεγεί πρόεδρος στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Αμαρουσίου», όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Οι πρακτικές της πλατείας Κουμουνδούρου δεν περνάνε στο Μαρούσι

Με τις συκοφαντικές και γεμάτες ανακρίβειες ανακοινώσεις που με περισσή σπουδή αναρτά τον τελευταίο καιρό η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ δημοτική παράταξη «Ενότητα και Ανατροπή για το Μαρούσι», ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε παράρτημα του γραφείου Τύπου της πλατείας Κουμουνδούρου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου έχουν στρατεύσει τον εαυτό τους στον «υπέρτατο κομματικό αγώνα» να μην εκλεγεί πρόεδρος στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Γι΄ αυτό προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν όσα στοιχεία παραθέτουμε ως απάντηση στα όσα ισχυρίζονται περί δήθεν κρυφών χρεών της σημερινής διοίκησης του Δήμου.

Δυστυχώς γι΄ αυτούς, θα απογοητευτούν για μία ακόμη φορά. Όσα ψέματα κι αν πουν, όσες συκοφαντίες κι αν χρησιμοποιήσουν, όσες φορές κι αν επικαλεστούν τις ίδιες και τις ίδιες ανακρίβειες, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.

Την ίδια τακτική ακολούθησαν στις εκλογές του Μαΐου αλλά απέτυχαν, η παράταξη Πατούλη πήρε 58%, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι πρακτικές της πλατείας Κουμουνδούρου στο Μαρούσι δεν περνάνε.

Το ίδιο θα συμβεί και στην ΚΕΔΕ.

Η Πόλη μας ψηλώνει, βγαίνει μπροστά.

Κι αυτό ενοχλεί τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, την παράταξη του ψεύδους, της συκοφαντίας και της μιζέριας.

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου ξημερώνει μια νέα μέρα για τον θεσμό. Η Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση έρχεται, με μπροστάρη τον Γιώργο Πατούλη και τον Δήμο Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet