Διοίκηση Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: Δεν θα βάλουμε Μαρουσιωτάκια σε κίνδυνο για τις ιδεοληψίες σας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διοίκηση Αμαρουσίου προς Γ. Καραμέρο: Δεν θα βάλουμε Μαρουσιωτάκια σε κίνδυνο για τις ιδεοληψίες σας

«Δεν θα βάλουμε τα Μαρουσιωτάκια σε κίνδυνο επειδή κάποιοι προτάσσουν τις ιδεοληψίες τους έναντι της ασφάλειας των πολιτών» υποστηρίζει η δημοτική αρχή, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι αναφορικά με την κοπή δένδρων στο 1ο Νηπιαγωγείο της πόλης, στην Αγία Φιλοθέη.

Ειδικότερα στην απάντησή της η διοίκηση του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τονίζει:

Η πριονοκορδέλα της μαύρης προπαγάνδας και του καιροσκοπισμού ξαναχτύπησε πάλι. Ο κ. Καραμέρος, πιστός στην πολιτική της λάσπης, κάθε μέρα που περνά βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά στα δικά του θολά νερά.

Ο κ. Καραμέρος απαιτεί από τη δημοτική αρχή, όταν ειδοποιείται για περιπτώσεις δέντρων που είναι έτοιμα να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές και δη των παιδιών μας, όπως στην περίπτωση του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, να το αγνοήσει.

Ο κ. Καραμέρος εκτίθεται, διότι βάζει πάνω απ’ όλα το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του για την οικολογία και το περιβάλλον, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές.

Όπως αποδείξαμε στη διαχείριση της κρίσης της «Μήδειας» -κατά την οποία ο κ. Καραμέρος έλαμψε δια της απουσίας του- προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών και ενεργούμε καταλυτικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Προστατεύουμε το περιβάλλον καθημερινά, με εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου, όπως διαρκώς ανακοινώνεται. Όταν όμως οι συνθήκες το επιβάλλουν, προστατεύουμε πάνω απ όλα και κυριότερα την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και να λύσει προβλήματα. Γι’ αυτό ψηφίστηκε και αυτό πράττει. Η απραξία είναι συνώνυμη της ανικανότητας και του συντηρητισμού και δεν αφορά την πολιτική σκέψη και διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Αυτή η δημοτική αρχή δημιουργεί μέρα με τη μέρα ένα σημαντικό κοινωνικό και αναπτυξιακό αποτύπωμα που αναγνωρίζεται από το σύνολο των πολιτών. Το Μαρούσι θα προχωρήσει στη Νέα Εποχή είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet