Δύο νέες υποψήφιες στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Δύο νέες υποψήφιες στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η φαρμακοποιός Βέρα – Μαρία Γαζή, και η πρωταθλήτρια Κανόε Καγιάκ Σοφία Πιπιτσούλη.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Συμπεριλάβαμε στο ψηφοδέλτιό μας δύο γυναίκες ιδιαίτερα επιτυχημένες η καθεμία στον τομέα της. Θέλουμε κοντά μας ανθρώπους που, μέσα από την προσφορά και την προσπάθειά τους, προάγουν την Υγεία ως φιλοσοφία ζωής είτε αυτή πηγάζει μέσα από τον αθλητισμό, που προάγει έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, είτε μέσα από την ιατρική ενασχόληση, την προσφορά στον ασθενή και στον συνάνθρωπο που πάσχει».

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Βέρα – Μαρία Γαζή«Οι κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος μας, η γειτονιά μας, ο διπλανός μας, δεν αφήνει περιθώρια για να επαναπαυόμαστε στο να βλέπουμε τα άσχημα νέα από τον καναπέ μας. Είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς για κοινωνικές αλλαγές που θα επιτευχθούν μόνο παίρνοντας θέση, μόνο με συνειδητές αποφάσεις και συμμετοχή στα κοινά. Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έχει δείξει στην πράξη ότι οδηγεί τον Δήμο Αμαρουσίου σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, για μία ανθρώπινη πόλη. Τάσσομαι στο πλευρό του για να συμβάλλω ως ενεργή πολίτης στις προσπάθειες του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ και ζητώ την εμπιστοσύνη των δημοτών του Αμαρουσίου για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα, τις ίσες ευκαιρίες για όλους στην Υγεία και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων, που είναι ο τομέας της δραστηριότητας μου εδώ και 40 χρόνια».

Σοφία Πιπιτσούλη«Θεωρώ τιμή μου αλλά και πρόκληση την πρόσκληση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Αν και βρίσκομαι στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή για την προετοιμασία και τη συμμετοχή μου σε διεθνείς αγώνες κανό καγιάκ με τα χρώματα της Ελλάδας, αγωνιζόμενη να χαρίσω μια διάκριση στην πατρίδα μας, είμαι έτοιμη να συνεισφέρω στα κοινά του Δήμου Αμαρουσίου στο πλευρό του δημάρχου μας με όλες μου τις δυνάμεις. Οι σπουδές μου στο τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών, η συμμετοχή μου επί 10 χρόνια στην Εθνική Ελλάδας του καγιάκ, αλλά και η πείρα που απέκτησα με την ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας είναι τα εφόδια μου για να προσφέρω στον Δήμο Αμαρουσίου, έναν Δήμο ζωντανό που ασχολείται και στηρίζει κάθε τομέα της κοινωνίας. Με ευαισθησία σε θέματα αθλητισμού, ως μέσο ευγενούς άμιλλας και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, με ευαισθησία σε θέματα παιδείας, με έμφαση στη διατήρηση της ελληνικής παράδοσης, αλλά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, με ευαισθησία στην αντικειμενική διάδοση της επικαιρότητας, μέσα από κριτική σκέψη, με ευαισθησία στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, με κίνητρο την προσφορά στον συνάνθρωπο και τον εθελοντισμό… τραβάμε κουπί, πάμε το Μαρούσι μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet