Ενωμένο Μαρούσι: Καλοκαιρινές… διακοπές πήγε η Πολιτική Προστασία της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: Καλοκαιρινές… διακοπές πήγε η Πολιτική Προστασία της πόλης

Η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου για «αδιανόητο εφησυχασμό στα θέματα Πολιτικής Προστασίας», καθώς, όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου, «το αρμόδιο όργανο έχει να συνεδριάσει από τις 7 Απριλίου 2021».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον Γ. Καραμέρο, αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αδιανόητος εφησυχασμός για τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε σχέση με την πολιτική προστασία. Το συντονιστικό όργανο δεν έχει συνεδριάσει από τις 7 Απριλίου 2021 με ευθύνη τόσο του δημάρχου Θεοδώρου Αμπατζόγλου όσο και του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Στεφάνου Τσιπουράκη.

Αναρωτιόμαστε αν έχουν φύγει ήδη για διακοπές γιατί μία απλή αυτοψία τόσο περιμετρικά του δάσους Συγγρού, αλλά και των άλλων πράσινων χώρων της πόλης μας αυτό καταδεικνύει.

Όσο για το ρέμα Σαπφούς που ακόμα το κλωθογυρίζετε ανέμελα μαζί τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Βαγγέλη Καβάλο, ενώ μπορούσατε να το έχετε ξεκινήσει από το 2016, το μόνο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι τα έργα για την κατασκευή της πλατείας πάνω στην πρώτη ζώνη του ρέματος δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου που σας έχουμε καταστήσει σαφές ότι είναι ένα έργο όμορφο μεν, επικίνδυνο δε να «πνιγεί» σε περίπτωση εκδήλωσης φαινομένου της κλιματικής κρίσης (όπως π.χ. της «ψυχρής λίμνης») και ενώ έχετε καθυστερήσει τα πραγματικά απαραίτητα έργα εδώ και δύο χρόνια.

Παράλληλα παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις εργολαβίες αποψίλωσης των οικοπέδων, αλλά και του καθαρισμού των φρεατίων, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός παρά την αυταπάρνηση με την οποία εργάζονται οι υπάλληλοι του Δήμου μας, αλλά και οι εθελοντές. Οι κάτοικοι π.χ. της Νέας Λέσβου ή της Κοκκινιάς ανησυχούν για το εάν πραγματικά έχετε σχέδιο για την πολιτική προστασία.

Κύριε Αμπατζόγλου, οφείλετε ως δήμαρχος να κινητοποιήσετε συνεργάτες και πολιτικούς συγγενείς σας, ώστε να λάβετε όλα τα μέτρα ανεξαρτήτως της όποιας εποχής του χρόνου διανύουμε, προκειμένου να μην χαθεί φυσικός πλούτος της πόλης μας ή απειληθούν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.

Καλό θα ήταν να μην ενδιαφέρεστε μόνο για καλοκαιρινές βεγγέρες, απευθείας αναθέσεις για λευκώματα, μάσκες και τουρκικά λεωφορεία. Οι πραγματικά σοβαρές αρμοδιότητές σας είναι άλλες.

Ξυπνήστε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet