Η διοίκηση Πατούλη επέλεξε τον «πρόθυμο» από τον «ενοχλητικό»
Πολιτική

Η διοίκηση Πατούλη επέλεξε τον «πρόθυμο» από τον «ενοχλητικό»

Με μία… αιχμηρή ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, καταδικάζει την επιλογή της διοίκησης του δημάρχου Γιώργου Πατούλη να ορίσει ως εκπρόσωπο της μειοψηφίας στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου, αντί του “ενοχλητικού” Πέτρου Κούκουζα, τον “πρόθυμο” Παναγιώτη Σαγρή.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της παράταξης:

Σε ένα ρεσιτάλ αλαζονείας και ετσιθελισμού, που δεν αρμόζει σε πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ο κ. Πατούλης και η παράταξή του επέλεξαν για εκπρόσωπο της μειοψηφίας στη διοικούσα επιτροπή του «Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου» τον αρεστό τους κ. Π. Σαγρή, μέλος και τα δύο προηγούμενα χρόνια της διοικούσας επιτροπής.

Επί δύο χρόνια ο κ. Σαγρής δεν ζήτησε ούτε το στοιχειώδες: να έλθει ο απολογισμός του Ταμείου Αλληλοβοήθειας στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως όφειλε να πράξει η διοίκηση, όταν είναι γνωστό το όργιο των προεκλογικών «παρεμβάσεων» που έγιναν μέσω του Ταμείου.

Ο στόχος της διοίκησης Πατούλη είναι εμφανής: ο αποκλεισμός των «ενοχλητικών» και η προώθηση των «προθύμων».

Για να τον πετύχει εφαρμόζει τη διαδικασία κατά το δοκούν ‒με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλλιώς για την εκλογή αντιπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στον ΣΠΑΠ (Προστασία Πεντελικού), ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος 21 ΟΤΑ) και αλλιώς στο «Ταμείο Αλληλοβοήθειας» κι ας προβλέπεται ίδια διαδικασία.

Όταν το θέμα είχε ξανασυζητηθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κ. Βλάχος, επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, ‒προς τιμήν του‒ αντέδρασε στις μεθοδεύσεις του κ. Πατούλη, μη αποδεχόμενος την πρόταση για τον κ. Σαγρή, συμφωνώντας ουσιαστικά ο σύμβουλος της μειοψηφίας να προέρχεται από την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»,  με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το θέμα. 

Τώρα ο πρόθυμος κ. Σαγρής, θιασώτης της συναίνεσης με τη διοίκηση Πατούλη, εκμεταλλευόμενος την απουσία του επικεφαλής της παράταξής του, αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Πατούλη, να είναι αυτός υποψήφιος και εκλέχτηκε με τις ψήφους της παράταξης Πατούλη καθώς και με τις ψήφους της κ. Καρανάσιου και του κ. Κορομπίλη από τη δική του παράταξη ‒«αδειάζοντας» τον επικεφαλής της παράταξής τους.

Άραγε εγκρίνει τη στάση τους ο κ. Κ. Βλάχος; Αναμένουμε την απάντησή του.

Μαρούσι, 27 Νοεμβρίου 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet