Θ. Αμπατζόγλου: Μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό η ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Θ. Αμπατζόγλου: Μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό η ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό» χαρακτήρισε τη μέρα ψήφισης στη Βουλή των Ελλήνων της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ATTICA TV και την εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

 «Ο κ. Τσίπρας και οι σύμμαχοί του θα το πληρώσουν πολιτικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Είναι μία μαύρη ημέρα για τον Ελληνισμό. Αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας και τα χειροκροτήματα θράσους… δεν μπορεί παρά να δημιουργήσουν αισθήματα αγανάκτησης σε όλον τον κόσμο. Έχουμε μία τεράστια αντίθεση ανάμεσα στην πλειοψηφία της Βουλής έτσι όπως ελέγχεται από τον κ. Τσίπρα και τους περιστασιακούς συμμάχους του, από τη μία πλευρά, και από την άλλη πλευρά έχουμε τη βούληση του ελληνικού λαού έτσι όπως τη ζούμε, τη βιώνουμε όλοι μας, αλλά και έτσι όπως τη μετράμε στις δημοσκοπήσεις και παντού. Έχουμε απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους που κυβερνούν τον τόπο αυτή την ώρα και τη βούληση του ελληνικού λαού. Έχουμε σαφέστατη αντίθεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Και αυτό θα το δείτε, θα το πληρώσουν πολιτικά αυτοί οι άνθρωποι, σύντομα, στις εκλογές που θα γίνουν, εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές. Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα έχει αποτέλεσμα που θα είναι εις βάρος του Τσίπρα και των συμμάχων του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet