Και δεύτερη υποψηφιότητα «απέναντι» στον Θ. Αμπατζόγλου – Υποψήφιος δήμαρχος και ο Στέφανος Τσιπουράκης
Πολιτική

Και δεύτερη υποψηφιότητα «απέναντι» στον Θ. Αμπατζόγλου – Υποψήφιος δήμαρχος και ο Στέφανος Τσιπουράκης

Με ένα σύντομο μήνυμα – πρόσκληση προς τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, ιατρός – γαστρεντερολόγος Στέφανος Τσιπουράκης ανακοινώνει την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Είναι η δεύτερη υποψηφιότητα, μετά από αυτή του επίσης ιατρού Παναγιώτη Βραχνού, η οποία έρχεται να σταθεί «απέναντι» στην «επίσημη» υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του «Ε», που ανέφερε ότι δεν έχει κλείσει ακόμη ο «κύκλος» των υποψηφιοτήτων από τον κεντροδεξιό χώρο.

Στη σύντομη ανακοίνωσή του, ο κ. Τσιπουράκης αναφέρει:

Μαρουσιώτισσες – Μαρουσιώτες,

Με πλήρη γνώση των μεγάλων δυνατοτήτων της πόλης που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, αλλά και των σύγχρονων αναγκών της, γνώση που αποκόμισα από την 12ετή συνεχή παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη, προτίθεμαι πλέον να την υπηρετήσω και από τη θέση του δημάρχου.

Το Μαρούσι μας, με την τρισχιλιετή ιστορική διαδρομή του, έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τη θέση που του αξίζει και να γίνει μια υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή πόλη.

Είμαι βέβαιος ότι, με τη δική σας συμπαράταξη, το όραμα και ο σχεδιασμός που, από κοινού με τους συνεργάτες μου, έχουμε εκπονήσει θα υλοποιηθούν στην 4ετία που ξανοίγεται εμπρός μας.

Φιλικά

Στέφανος  Τσιπουράκης

Ιατρός Γαστρεντερολόγος

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet