Λ. Μαγιάκης: Ερωτηματικά που περιμένουν απάντηση για το θέμα ενοικίασης χώρου για ΣΜΑ στη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Ερωτηματικά που περιμένουν απάντηση για το θέμα ενοικίασης χώρου για ΣΜΑ στη Μεταμόρφωση

Πολιτικές προεκτάσεις λαμβάνει στη Μαρούσι η χθεσινή (3/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, όπου συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης ακινήτου στον Δήμο Αμαρουσίου για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ). Μία συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος της πόλης, Στράτος Σαραούδας, απεκάλυψε ότι η συγκεκριμένη απόφαση από πλευράς του Δήμου Αμαρουσίου ανακαλείται, ενώ άλλοι σύμβουλοι ενέπλεξαν στην όλη υπόθεση και αντιδήμαρχο του Δήμου Αμαρουσίου…

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σημειώνει:

«Για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες πληροφορούμαστε, μέσω Δήμου Μεταμόρφωσης, τις αποφάσεις του δημάρχου κ. Θ. Αμπατζόγλου σχετικά με το θέμα ενοικίασης χώρου από τον Δήμο Αμαρουσίου για μεταφόρτωση απορριμμάτων (ΣΜΑ) στη γειτονική πόλη της Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του στον Τύπο, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Σ. Σαραούδας υποστηρίζει ότι:

“Αποσύρθηκε από τους εκκαθαριστές της βιομηχανίας ηλεκτρικών συσκευών ΕΛΙΝΤΑ η παραχώρηση του ακινήτου στον Δ΄ήμο Αμαρουσίου για τη δημιουργία ΣΜΑ. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μας ενημέρωσε εγγράφως ότι διαβιβάζει στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών το νέο της απόσυρσης, για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς δεν υφίσταται πλέον μίσθωση”.

Καλούμε το κ. Αμπατζόγλου να μην υποτιμά τους πολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αφήνοντάς τους απληροφόρητους για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης.

Εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Γιατί όπως καταγγέλθηκε στη χθεσινή (3/1/2022) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Μεταμόρφωσης εκκαθαριστής της ΕΛΙΝΤΑ είναι, με τη δικηγορική του ιδιότητα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σ. Σταθούλης ο οποίος, από την άλλη, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, χειρίστηκε το όλο θέμα της ενοικίασης του χώρου.

Τα πολιτικά και ηθικά ζητήματα που εγείρονται είναι πολύ μεγάλα και πολύ καλά θα κάνει ο κ. δήμαρχος να λύσει τη σιωπή του και να τοποθετηθεί δημόσια αναλαμβάνοντας και τις δικές του ευθύνες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet