Με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου συστρατεύεται και ο Κώστας Ρώτας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου συστρατεύεται και ο Κώστας Ρώτας

Ο δημοτικός συνδυασμός Είμαστε Μαρούσι, με επικεφαλής τον Κώστα Ρώτα, συνεδρίασε και αποφάσισε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να στηρίξει την υποψηφιότητα του  κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το αξίωμα του δημάρχου Αμαρουσίου.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του κ. Αμπατζόγλου στα γραφεία του συνδυασμού, έδειξε ότι μετά την εκτενή παρουσίαση και ανάλυση των πιο σημαντικών προτάσεών υπάρχει κοινή σύγκλιση και κατεύθυνση προς την πραγματοποίηση αυτών, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις αφορούν:

  • Στην ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων όλων των βαθμίδων (Ανάβρυτα, Αγία Φιλοθέη, Άγιος Θωμάς κ.λπ.).
  • Η δρομολόγηση της ενοποίησης της πόλης, δυτικό με το ανατολικό Μαρούσι, στο ύψος της πλατείας Αγίας Λαύρας, με την υπογειοποίηση τμήματος της Λεωφόρου Κηφισιάς.
  • Επίσης, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων στα πολεοδομικά θέματα: Ανάγκη αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, το οποίο δεν έχει αναθεωρηθεί από το 1997. Άμεση προτεραιότητα η ένταξη στο σχέδιο πόλης των περιοχών Βορρέ, Ανάβρυτα, Ελληνική Παιδεία, Καρπάθικα Ηπειρώτικα, ανατολικά Νεκροταφείου Αμαρουσίου, Νέο Μαρούσι (Ειρήνης –Μακρυγιάννη κ.λπ.) και τέλος η ολοκλήρωση των πράξεων εφαρμογής, προκειμένου να μπορούν οι ιδιοκτήτες να αξιοποιήσουν την περιουσία τους.
  • Ταύτιση για άμεση αναβάθμιση στις υποδομές που αφορούν στις υπηρεσίες του Δήμου (στέγαση, εξοπλισμός εξωτερικών συνεργειών του δήμου).
  • Προτεραιότητα στα θέματα καθημερινότητας (ασφάλεια της πόλης δημοτική συγκοινωνία, πράσινο, καθαριότητα, πεζοδρόμια, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.ά.).
  • Ανέγερση νέων παιδικών σταθμών (ορισμένων ολοήμερων) και την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων (γήπεδο κλασσικού αθλητισμού κ.ά.).
  • Αξιοποίηση του κληροδοτήματος Χαϊμαντά για τη δημιουργία αμφιθέατρου, νέου πολυχώρου και ΚΑΠΗ σε ακίνητα του κληροδοτήματος.

«Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής, θα αρχίσει άμεσα  ο προγραμματισμός για την προσαρμογή στη νέα εποχή. Είναι σαφές ότι, και με τη δική μας ενεργή συμβολή, το Μαρούσι θα μπει σε νέα τροχιά νέων μεγάλων έργων, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας» σημειώνει η παράταξη.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Ρώτας, από την πλευρά του, δήλωσε:

«Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας για τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου είχα δηλώσει: Είμαι ένας βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος που οι απόψεις οι δικές μου υποτάσσονται στη θέληση των συμπολιτών μας, θυμίζοντας όμως ότι οι συνθέσεις και οι συνεργασίες στηρίζονται σε προγράμματα κι απόψεις και όχι σε άλλης μορφής συναλλαγές και σκοπιμότητες στην περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας. Αυτό κάναμε σήμερα.

Χαίρομαι που ο κ. Αμπατζόγλου έχει αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία να αποδείξει εμπράκτως τη συστράτευση και ενεργή συμμετοχή άλλων συνδυασμών για το καλό της πόλης που γεννηθήκαμε, που ζούμε, που υπηρετήσαμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet