Μ. Διακολιού: Τι κέρδισε το Μαρούσι από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη;
Φωτογραφία: Theodoros.Ampatzoglou/FB
Πολιτική

Μ. Διακολιού: Τι κέρδισε το Μαρούσι από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη;

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή Μαίρη Διακολιού ζητά από τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου να ενημερώσει τους πολίτες για το τι κέρδισε η πόλη από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η κ. Διακολιού αναφέρει:

«Στις 18 Μαρτίου την πλατεία Κασταλίας Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός, κ. Κ. Μητσοτάκης. Όπως ακούστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν η ευκαιρία που έψαχνε για να κάνει την πρώτη του ασφαλή δημόσια εμφάνιση, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σε μεγάλη πολιτική και επικοινωνιακή ανάγκη, την οποία του κάλυψε το Μαρούσι. Ειδικά, του την κάλυψε ο διορισμένος στη θέση του υποψηφίου δημάρχου από τον κ. Μητσοτάκη στις δημοτικές εκλογές του 2019, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, που τον συνόδευε στη σχετική εκδήλωση.

Η ερώτηση που ευλόγως έχουν διακομματικά όλες οι Μαρουσιώτισσες και όλοι οι Μαρουσιώτες είναι η εξής: από αυτήν τη μεγάλη προεκλογική ανάγκη του κ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου τι φρόντισε να κερδίσει για την πόλη μας;

Μήπως του ζήτησε να πάψει να προωθεί την κατασκευή Καζίνο-Mall στο Μαρούσι;

Μήπως ζήτησε τουλάχιστον από την κ. Κεραμέως, που ήταν παρούσα, να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ και να πάψει να επιμένει στη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου σε Πειραματικό;

Ή μήπως η φωνή του κ. Αμπατζόγλου “πνίγηκε” στο συντριβάνι της πλατείας Κασταλίας;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet