Ορκίστηκαν ως δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουρίου οι Δ. Γαρδέλης και Τ. Σπυρόπουλος
Πολιτική

Ορκίστηκαν ως δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουρίου οι Δ. Γαρδέλης και Τ. Σπυρόπουλος

Ορκίστηκαν από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου ο κ. Δημήτριος Γαρδέλης από την παράταξη της δημοτικής αρχής και ο κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος από τη δημοτική ααράταξη Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Δ. Γαρδέλης καταλαμβάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου Μάριου Ψαραδέλλη, μετά την παραίτησή του.

Ο κ. Αν. Σπυρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου ως εκπρόσωπος της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Δημήτριου Πολυχρονιάδη, και τη μη αποδοχή της θέσης από την 1η αναπληρωματική του συνδυασμού Φωτεινή Καββαδία.

Στην τελετή της ορκωμοσίας, κατ’ αρχήν, ενώπιον του δημάρχου ο κ. Αν. Σπυρόπουλος έδωσε  τον πολιτικό όρκο, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή. Ακολούθως, αναγνώστηκε από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου ο θρησκευτικός όρκος και ορκίστηκε ο κ. Δ. Γαρδέλης, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού, Ιωάννη Νικολαράκου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους νέους δημοτικούς συμβούλους καλή επιτυχία στον νέο τους ρόλο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, καθώς και μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet