“Ο δήμαρχος των έργων ή ο δήμαρχος του copy-paste;”
Πολιτική

“Ο δήμαρχος των έργων ή ο δήμαρχος του copy-paste;”

Για “αντιγραφή” των υποσχέσεων του 2010 στο πρόγραμμα που παρουσίασε για την επόμενη 5ετία κατηγορεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης παρουσίασε το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία, ένα πρόγραμμα που όπως αποδεικνύεται έχει συνέπεια στο ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ στις γειτονιές του Αμαρουσίου.

Εμείς συγκρίναμε τα σχέδια για τις γειτονιές, όπως παρουσιάζονται στο πρόγραμμα του κ. Πατούλη το 2010 και στο δήθεν «νέο» πρόγραμμα το 2014. Τα αποτελέσματα προκαλούν ιλαρότητα καθώς σε μεγάλο τμήμα τους είναι στην ουσία σχεδόν τα ίδια. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είτε έχει γίνει απλά αναδιατύπωση ή και ξεδιάντροπα copy-paste από το ένα πρόγραμμα στο άλλο!

Επιβεβαιώνεται λοιπόν με πανηγυρικό τρόπο η θέση του Συνδυασμού μας ότι εξαιτίας των μνημονιακών περικοπών, που υπέγραψε ο κ. Πατούλης, οι γειτονιές εγκαταλείφθηκαν κυριολεκτικά στην τύχη τους.

Παρακάτω ακολουθούν αντικριστά από το πρόγραμμα του 2010 και του 2014 ορισμένα ενδεικτικά αποσπάσματα από 6 περιοχές για να κατανοήσουν οι κάτοικοι τι εννοεί ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Πατούλης όταν μιλάει για «έργα». Καλούμε τους δημότες να κάνουν και μόνοι τους τις συγκρίσεις εν είδει παιχνιδιού «βρείτε τις διαφορές!»

Δείτε τις Συγκρίσεις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet