10 νέοι υποψήφιοι με την Ενότητα
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

10 νέοι υποψήφιοι με την Ενότητα

Σε συγκέντρωση της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 παρουσιάστηκαν 10 ακόμα νέοι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Τους υποψήφιους παρουσίασε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης και τους ευχαρίστησε για την απόφασή τους να στηρίξουν τον εκλογικό αγώνα της παράταξης με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.

Σε σύντομη ομιλία του ο κ. Λ. Μαγιάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία του προεκλογικού αγώνα και τις βασικές θέσεις του συνδυασμού.

Έκανε αναφορά για μεγάλη αποδοχή που συναντά η παράταξη στη Μαρουσιώτικη κοινωνία και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως ανακοίνωσε, το λεπτομερές πρόγραμμα του συνδυασμού είναι υπό επεξεργασία και θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε διαχρονική συνέπεια του συνδυασμού και διερωτήθηκε πόση αξιοπιστία μπορούν να έχουν άλλοι συνδυασμοί που απαρτίζονται από υποψήφιους που ακόμα και τώρα ψηφίζουν εντελώς αντίθετες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο ή προέρχονται από παρατάξεις με εντελώς διαφορετικές αρχές και  πρόγραμμα.

Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό Ανυπότακτη Αττική, Μαριάννα Τσίχλη.

Όπως διευκρινίστηκε η παράταξη φιλοξενεί στις συγκεντρώσεις της για να εκφράσουν τις θέσεις τους όλους τους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής οι οποίοι έχουν πρόγραμμα συμβατό με το δικό της.

Οι δέκα νέες υποψηφιότητες:

Βελισσάρη Ασπασία                      Βοηθός Ακτινολόγος

  1. Γιαννόπουλος Γιάννος, πολιτικός μηχανικός
  2. Γιαννοπούλου Ειρήνη, ιδ. υπάλληλος
  3. Ζήβας Γιάννης, διερμηνέας
  4. Καπλάνης Δημήτρης, συν/χος Αναπηρίας
  5. Κωτούλας Τάσος, πολιτικός μηχανικός
  6. Λιακοπούλου Τζούλια, δημοσιογράφος
  7. Μπαγκέρης Ιάσων, φοιτητής
  8. Μπίλια Δέσποινα, λογίστρια
  9. Φιλοπούλου Μάνια, ψυχίατρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet