5 νέοι υποψήφιοι στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

5 νέοι υποψήφιοι στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η ιατρός ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής Παναγιώτα Μαυροειδή, η επιχειρηματίας Μαρία Εμμανουηλίδου-Γαβαλά, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κάπαρη, η εκπαιδευτικός και πρόεδρος Συλλόγου ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου, και η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Καμπούρη.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Πέντε νέες υποψήφιες στελεχώνουν την ομάδα μας, με ιδιαίτερες ευαισθησίες και σημαντική προσφορά στον χώρο της Υγείας και της φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ιδίως των ατόμων με αναπηρία. Τις καλωσορίζουμε στον συνδυασμό και περιμένουμε με χαρά να τις έχουμε συνοδοιπόρους στο έργο μας για ένα Μαρούσι ακόμα πιο ευαίσθητο και φιλικό απέναντι στους ανθρώπους που έχουν περισσότερο ανάγκη από τη φροντίδα και την αγάπη μας».

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Παναγιώτα Μαυροειδή: «Η πρόταση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ και να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Γνωρίζω εδώ και δέκα χρόνια τον Γιώργο Πατούλη και τα δύο τελευταία χρόνια συνεργάζομαι στενά μαζί του με την ιδιότητά του και ως προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Συμβάλλω συστηματικά στη δράση και προσφορά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, συμμετέχοντας εθελοντικά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, όπως και στην υποστήριξη των νέων συναδέλφων γιατρών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Ως κάτοικος του Αμαρουσίου τα τελευταία 12 και πλέον χρόνια, θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος για να γίνει το Μαρούσι μία πόλη πρότυπο για να ζει κανείς».

Μαρία Εμμανουηλίδου-Γαβαλά: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στηρίζοντας την προσπάθειά του για μία επόμενη θητεία στη δημαρχία. Έχοντας αποτιμήσει θετικά το έργο και τη δραστηριότητα που έχει επιδείξει στη διάρκεια της επτάχρονης διαδρομής του, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στις ικανότητες και στις επιλογές του, που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο του προαστίου μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Αγαπώ το Μαρούσι, την πόλη όπου έχω γεννηθεί και ζω με την οικογένειά μου, και πιστέυω ότι η πόλη μας χρειάζεται δραστήριους και με όραμα ανθρώπους όπως ο Γ. Πατούλης. Ως δραστήριος άνθρωπος και η ίδια, που μπορεί να ακολουθήσει τους έντονους ρυθμούς του, θέλω να γίνω συμμέτοχος της προσπάθειας του για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που έχει ξεκινήσει».

Ειρήνη Κάπαρη: «Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς αποφάσισα να στηρίξω τον δήμαρχο Γ. Πατούλη, συμμετέχοντας ως υποψήφια με τον συνδυασμό του. Πρόθεσή μου είναι μέσα και από την επαγγελματική μου ενασχόληση και εμπειρία να μπορέσω να συνδράμω στη γενικότερη προσπάθεια του δημάρχου όσον αφορά στην Υγεία και σε θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία. Θεωρώντας ότι καθένας μας οφείλει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να εργάζεται για το συλλογικό καλό, και με δεδομένη την επιθυμία μου να αφιερώσω χρόνο και ενέργεια στην κατεύθυνση αυτή, στηρίζω με τη συμμετοχή μου το όραμα και τις προτάσεις του συνδυασμού “ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».

Σοφία Κοντοπούλου: «Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του δημάρχου μας να συμμετάσχω στον συνδυασμό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διότι θεωρώ ότι είναι από τους ελάχιστους δημοτικούς άρχοντες που έχει σκύψει με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον στους συμπολίτες μας με αναπηρία. Η δημιουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρία στον Δήμο μας αποτελεί ένα μικρό μόνο δείγμα της ευαισθησίας του αυτής. Όλα αυτά τα χρόνια σταθερά έχει σταθεί στο πλευρό του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» το οποίο και εκπροσωπώ, και η πρόθεσή του να ιδρύσει ένα ολοήμερο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και φιλοξενίας μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και συμπίπτει με τις επιδιώξεις και τους στόχους μας. Ως πολύτεκνη μητέρα και εκπαιδευτικός, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα ανάπηρα παιδιά, μέσα από τη συμμετοχή μου, βούλησή μου είναι να μπορέσω να προσφέρω ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στα παιδιά αυτά και στις οικογένειές τους».

Μαρία Καμπούρη: «Υποκινούμενη από την επιθυμία μου να φανώ χρήσιμη στην πόλη όπου γεννήθηκα και ζω με την οικογένειά μου, και θέλοντας να ενισχύσω την προσπάθεια του δημάρχου για ένα Μαρούσι ακόμη ομορφότερο, ακόμη πιο ανθρώπινο, θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη. Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην υποστήριξη των ηλικιωμένων και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, θα προσπαθήσω να στηρίξω και με τις δικές μου δυνάμεις το σημαντικό και πολύπλευρο κοινωνικό έργο του δημάρχου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet