Ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε πολιτιστικά θέματα μεταξύ Δήμων Αμαρουσίου και Ιλίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε πολιτιστικά θέματα μεταξύ Δήμων Αμαρουσίου και Ιλίου

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, συνάντησε, στα γραφεία της ΚΕΔΑ, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου, Γιώργο Φραγκάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για πολιτιστικά θέματα και κυρίως για τη διοργάνωση εκδηλώσεων υπό τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλει η πανδημία.

Όπως είναι γνωστό, η ΚΕΔΑ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αμαρουσίου, ενός θεσμού που ειδικώς πέρσι, σε ιδιαίτερες συνθήκες, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, γεγονός που καθιστά τον Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ φορείς γνώσης και για άλλους Δήμους, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ν. Πέππας δήλωσε: «Είναι σημαντικό να συζητούμε και με άλλους Δήμους ζητήματα εξωστρέφειας και παραγωγής πολιτιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο δήμαρχός μας, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στηρίζει δυναμικά κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ποιοτική ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση όλων των ηλικιών. Με τον Δήμο Ιλίου έχουμε πολλά κοινά πεδία δράσης και οι διαδημοτικές συνέργειες είναι στα μελλοντικά σχέδιά μας».​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet