Αφιέρωμα στον Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Αμαρουσίου

Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν το αφιέρωμα στον ελισαβετιανό δραματουργό που άλλαξε τον ρου του θεάτρου William Shakespeare, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από το δάσκαλο «Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής στο Φακό» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Στέφανο Κακαβούλη και τους μαθητές του, ενώ συμμετείχε ο δάσκαλος χορού Πάνος Κορμάς με την παρτενέρ του Ντέμη Αρτικίου, αλλά και ο ποιητής και μεταφραστής όλου του έργου του Σαίξπηρ Ερρίκος Μπελιές.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη προλόγισε την παράσταση σημειώνοντας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «Σήμερα έχουμε ένα διαφορετικό κοινό! Ένα κοινό που διψά για τέχνη και θέατρο. Σας ευχαριστούμε που είσαστε απόψε μαζί μας και σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα έχετε πολλές – πολλές εκπλήξεις στον τομέα αυτό, μέσα από τη διοργάνωση μίας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών εκδηλώσεων στην πόλη μας».

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία της η ηθοποιός Μαριάννα Τόλη. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νικόλαος Πέππας, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, πρόεδροι συλλόγων και τοπικών φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet