Γεύση από Αργεντινή στη βραδιά tango του Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Γεύση από Αργεντινή στη βραδιά tango του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Μία μαγευτική παράσταση Tango με τίτλο «Bailando espero» με συντελεστές τη σοπράνο Βιβιάννα Γιαννάκη, τον πιανίστα Roman Gomez και τα χορευτικά δίδυμα Carlos Dall΄ AstaΜαρία Καραγεώργου και Ariel Horacio FuhrΠέγκυ Δαδάκη, απόλαυσαν οι θεατές στη σκηνή του Αμαλίειου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της παράστασης που παρουσιάστηκε σε μορφή ρεσιτάλ για πιάνο, δεκατέσσερα τραγούδια Tango από διαφορετικές εποχές του είδους ζωντάνεψαν επί σκηνής με συνοδεία πιάνου και φωνητικής ερμηνείας.

Μουσικά αριστουργήματα των Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Cacho Castagna και πολλών άλλων μέσα από τις εξαιρετικές χορογραφίες μετέδωσαν στο κοινό την προσμονή για το άγγιγμα και την επιθυμία για σύνδεση με την άλλη ανθρώπινη ύπαρξη, από τις οποίες διακατέχονταν οι άντρες στις γειτονιές του Montevideo και του Buenos Aires γύρω στο 1890 όταν προετοιμάζονταν χορεύοντας μεταξύ τους να συναντήσουν τις γυναίκες παρτενέρ τους.

Η παράσταση κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τους θεατές στο τέλος να επιβραβεύουν τους συντελεστές με το θερμότερο χειροκρότημά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet