Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γκράφιτι στις 28 και 29 Μαΐου
Φωτογραφία: philenews.com
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γκράφιτι στις 28 και 29 Μαΐου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα προσκαλούν τους Μαρουσιώτες και τους λάτρεις της τέχνης γκράφιτι στο 1ο Φεστιβάλ Γκράφιτι του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ είναι διήμερο και θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Μαΐου 2022 στο Skate Park (Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, πλησίον ΟΑΚΑ), από τις 11:00 έως τις 20:00 και έχει ως κεντρικό θέμα την «Ειρήνη». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το Φεστιβάλ θα είναι οι:

  • Fenok: Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το graffiti το 2012. Εισήχθη το ακαδημαϊκό έτος 2016 στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ της Σχολής Καλών Τεχνών και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και festivals.
  • Gera: Πολύ γνωστός και διακεκριμένος καλλιτέχνης στο χώρο του graffiti, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ διεθνούς φήμης.
  • RTMΟΝΕ: Έφηβος ακόμα γνώρισε την κουλτούρα του graffiti, η οποία όρισε τη διαδρομή του σαν graffiti writer, σπουδαστή αρχιτεκτονικής και street artist. Είναι συνιδρυτής του δημιουργικού studio “Imaginary Rooms”, που βασικό του στόχο αποτελεί η διάδραση μέσω Εργαστηρίων Ζωγραφικής σε παιδιά (Graffiti, Doodle Art, Character design, Εικονογράφηση), η δημιουργία Τοιχογραφιών , Εικονογραφήσεων και Graffiti Εκδόσεων (όπως το Faces n Chases).
  • Senor: Λάτρης του antistyler και πρωτοπόρος στο είδος του, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Θα συμμετάσχουν, επίσης, οι SHK, Bush, Tuiyo, Dajl fix, Vic, Bolar, Eliot, Vome, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες νέοι στον χώρο, αλλά με ιδιαίτερο ταλέντο.

Το φεστιβάλ θα ντυθεί με τους ήχους της Hip Hop, Jungle και άλλων ειδών μουσικής με την παρουσία γνωστών DJs, ενώ γνωστοί roller skaters και skateboarders θα δώσουν ειδικές παραστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet