Την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προωθεί ο Ν. Πέππας
Πολιτισμός

Την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προωθεί ο Ν. Πέππας

Το Μαρούσι γέμισε μουσικές νότες από την αγαπημένη Ζάκυνθο σε μουσική εκδήλωση που παρουσιάστηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, παρέστη στην εκδήλωση «Το όνειρο του παιδιού» που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση συμμετείχε η εξαιρετική σαρανταμελής χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Ζακύνθου με τον μαέστρο Δημήτρη Κανδήλα.

Στον κ. Νίκο Πέππα προσφέρθηκε από τον Σύλλογο μία εικόνα του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της πόλης της Ζακύνθου.

Η χορωδία ιδρύθηκε το 2011, αποτελείται από 40 και πλέον μέλη (χορωδούς και μουσικούς) με μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον πανελλαδικής φήμης ερμηνευτή, συνθέτη και πρωτοψάλτη Δημήτρη Κάνδηλα, ο οποίος έχει συνεργαστεί και έχει κυκλοφορήσει δισκογραφικές επιτυχίες με πολλούς Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες, δίσκο με χορωδιακά επτανησιακά τραγούδια, ενώ έχει και δυο χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του.

Όπως επισημαίνει η ΚΕΔΑ, πρωταρχικός στόχος του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκου Πέππα, είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και ο εμπλουτισμός του προγράμματος παραστάσεων με πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής για όλους τους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet