Τον «Δεκατρή και τη Βασιλοπούλα» γνώρισε η «Παραμυθοπαρέα» Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Τον «Δεκατρή και τη Βασιλοπούλα» γνώρισε η «Παραμυθοπαρέα» Αμαρουσίου

Η «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε ξανά στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και γνώρισε από κοντά το παραμύθι «Ο Δεκατρής και η Βασιλοπούλα», συμμετέχοντας σε ένα ομαδικό μουσικοκινητικό θεατρικό δρώμενο.

Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά αφηγήθηκε στα παιδιά το δημοφιλές παραμύθι, το οποίο και δραματοποίησαν την πλοκή του με έμπνευση και φαντασία. Ο Βασιλιάς έχει αποφασίσει να δώσει τη μονάκριβη κόρη του σε όποιον του πάρει το πάπλωμα με το οποίο κοιμάται, χωρίς να τον ξυπνήσει. Πολλοί προσπάθησαν όμως, όλοι κατέληξαν στη φυλακή, εκτός του Δεκατρή , ο οποίος μαζί με τα ποντικάκια κατάφεραν να του πάρουν το σκέπασμα χωρίς να τον ξυπνήσουν.

Η επόμενη συνάντηση των πρωτοποριακών ομάδων φιλαναγνωσίας, δημιουργίας και έκφρασης αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν φίλοι της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8056314 (9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.). Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωί κάθε μήνα για να, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί, να γνωρίζει… και να αγαπά τον μαγεμένο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet