Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αμαρουσίου

Για δεύτερη χρονιά επτά χορωδίες από Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας συναντώνται σε μία κοινή μουσική εμφάνιση. Την εκδήλωση διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η χορωδιακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly» – Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι).

Με την ευκαιρία της 2ης χορωδιακής συνάντησης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Στο Μαρούσι θέλουμε να ενισχύσουμε τη δομή και το έργο των παιδικών χορωδιών στα σχολεία μας, και με μέσο έκφρασης το τραγούδι να αναπτύξουμε την εξωστρέφειά τους, να αναδείξουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες των παιδιών μας, να καλλιεργήσουμε το ομαδικό πνεύμα μεταξύ τους και τη δημιουργική σύνθεση. Σας περιμένουμε και φέτος να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μικρών μαθητών και να τα ενθαρρύνουμε στα επόμενα βήματά τους».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αμαρουσίου / αφίσα
Πρόσκληση στη Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet