Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών
Μαρούσι

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, πραγματοποίησαν ο αστυνομικός διευθυντής της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, Ιωάννης Λιανουδάκης, και ο διοικητής Ασφαλείας Αμαρουσίου, Φώτης Τσελέπης, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ), Νικόλαος Πέππας.     

Με την ευκαιρία της συνάντησης, συζητήθηκαν τρόποι και δυνατότητες ενίσχυσης της ασφάλειας στην πόλη από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε, επίσης, η αναζήτηση κατάλληλου κτηρίου κοντά στο κέντρο της πόλης για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών αυτών, γεγονός που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη της Αστυνομίας, αλλά και σε όλο το αστυνομικό προσωπικό για τη συνεχή προσπάθεια διατήρησης της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και της ασφάλειας των κατοίκων, υπογραμμίζοντας: «Οι πολίτες αναγνωρίζουν τη διαχρονική προσφορά σας στην κοινωνία κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά στηρίζουμε το έργο σας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αναβάθμιση των αστυνομικών δομών της πόλης μας».                

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet