Λιτά αλλά ουσιαστικά γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου ο Δήμος Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Λιτά αλλά ουσιαστικά γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Με επιτυχία και λιτά, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την επέτειο του «ΌΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου, με την παρουσία του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη διοίκηση, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.

Το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων- η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων, καθώς αναφέρει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Σε δήλωσή του, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Σαραούδας ανάφερε ότι «σήμερα γιορτάζουμε μια ακόμα ένδοξη σελίδα της ιστορίας. Το μεγάλο “ΌΧΙ” στον φασισμό και το μεγάλο “ΝΑΙ” στην ελευθερία. Μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη του τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες, όταν είναι ενωμένοι. Εύχομαι σε όλες και όλους του χρόνου να γιορτάσουμε αυτήν τη μέρα χωρίς μάσκες και όπως της αρμόζει. Και να είμαστε όλοι υγιείς και παρόντες. Χρόνια πολλά, Ελλάδα! Χρόνια πολλά, Μεταμόρφωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet