Ξεκινούν στις 3/6 οι εγγραφές για το Summer Camp του Δήμου Μεταμόρφωσης
Φωτογραφία: pexels.com
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 3/6 οι εγγραφές για το Summer Camp του Δήμου Μεταμόρφωσης

Και φέτος ο Δήμος Μεταμόρφωσης υλοποιεί το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με τίτλο «Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι 2024». Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 5 εβδομάδες. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17/6 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19/7, στις εγκαταστάσεις του 1ου, του 2ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, καθώς και του 4ου, 7ου και 8ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Η καθημερινή διάρκεια του προγράμματος θα είναι από τις 07:30 έως τις 16:00. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απασχοληθούν με ασφάλεια, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών, σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές, αθλητικές, αλλά κυρίως να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις, νέες φιλίες και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Όλα τα παιδιά πρέπει καθημερινά να έχουν μαζί τους καπέλο, σακίδιο, δεύτερη ενδυμασία, παγούρι με νερό, ελαφρύ φαγητό και κολατσιό.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου (ώρες 09:00 έως 14:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Μεταμόρφωσης (Κορίνθου 21, Ισόγειο). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132012991 (κα Όλγα Γκαγκάνη).

  • Δραστηριότητες αθλητικές: ποδόσφαιρο (5Χ5), μπάσκετ, βόλεϊ, χορός, πολεμικές τέχνες, Ολυμπιακά αθλήματα.
  • Δραστηριότητες τέχνης και πολιτισμού: εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια χειροτεχνίας – κατασκευών, οικολογικές δράσεις, εικαστικό εργαστήριο, εκπαιδευτικές προβολές, θεατρικό εργαστήριο, μουσικοκινητική αγωγή, λαϊκή παράδοση.
  • Εκδρομές: Στη θάλασσα (παραλία Σχοινιά), σε χώρους εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Οι εκδρομές για μπάνιο στη θάλασσα πραγματοποιούνται παρουσία ναυαγοσώστη και γίνονται με σκοινιά ασφαλείας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής

  • Αίτηση Συμμετοχής συμπληρωμένη.
  • Βεβαίωση ιατρού για τη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες, η οποία να προσκομισθεί την 1η μέρα παρουσίας του παιδιού στο σχολείο.
  • Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ.

Κόστος συμμετοχής

  • Για ένα παιδί 150 ευρώ.
  • Από δύο παιδιά και πάνω 200 ευρώ.

Το ποσό συμμετοχής καταβάλλεται με την κατάθεση της αίτησης και κατοχυρώνει την εγγραφή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet