Φωταγωγήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Μεταμόρφωση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη Μεταμόρφωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Μεταμόρφωσης, παρουσία πλήθους πολιτών. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο παιδί, με αρκετές παράπλευρες δραστηριότητες οι οποίες ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, κατά τον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι ελπίζει «το νέο δένδρο να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τη Μεταμόρφωση».  

«Σήμερα ξεκινούμε να μετράμε μαζί αντίστροφα για τον ερχομό των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ημέρες Αγάπης και Προσφοράς. Αξιών που πρεσβεύει η γέννηση του Θεανθρώπου. Το υπέρτατο και πανανθρώπινο δώρο Ζωής, Αγάπης και Ελπίδας», πρόσθεσε ο κ. Σαραούδας. Στη συνέχεια παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης και προσκάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει και «να περάσει καλά».

«Προσωπικά εύχομαι Υγεία και Ευτυχία στην καθεμία και στον καθένα από εσάς και στις οικογένειές σας. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Στην εκδήλωση εντυπωσίασαν με την παρουσία και τα τραγούδια – κάλαντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, οι παιδικές χορωδίες του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet