Β. Καραβάκος: Χωρίς όραμα ο Σαραούδας, απόμαχος ο Καρπέτας…
Πολιτική

Β. Καραβάκος: Χωρίς όραμα ο Σαραούδας, απόμαχος ο Καρπέτας…

Ευφυολογήματα καφενείου χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές» περί συνδιοίκησης «Καραβάκου-Σαραούδα», ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος.

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, ο κ. Καραβάκος έκανε λόγο για έναν απελπισμένο, ηττημένο πρώην δήμαρχο, «που αναλώνεται σε ευφυολογήματα τύπου καφενείου, αλλά στα σημαντικά πολιτικά ζητήματα του Δήμου -π.χ. δημιουργία Mall- την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…!»

Από την άλλη μεριά, κληθείς να σχολιάσει το έργο της δημοτικής αρχής του Στράτου Σαραούδα, ο κ. Καραβάκος απέδωσε στη διοίκηση του Δήμου έλλειψη οράματος και υπερβολική φοβικότητα στη λήψη των αποφάσεων.

«Η παρούσα δημοτική αρχή διακρίνεται από έλλειψη οράματος, ηγεσίας και αυτοδιοικητικής κουλτούρας. Ο δήμαρχος δείχνει να έχει δεχτεί μοιρολατρικά τη δημιουργία του Mall και δεν έχει κάνει τίποτα στο μείζων θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραβάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet