Ανώδυνη ήττα των Ιώνων από το Γαλάτσι με 3-2 σετ
Αθλητισμός

Ανώδυνη ήττα των Ιώνων από το Γαλάτσι με 3-2 σετ

Την ήττα με 3-2 σετ (20-25, 25-19, 25-9, 18-25, 12-15) γνώρισαν οι Ίωνες από το Γαλάτσι, για τη 18η αγωνιστικής της Β’ Εθνικής του ομίλου της ΕΣΠΑΑ, αλλά ωστόσο παρέμειναν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν άσχημα, χάνοντας το 1ο σετ, αλλά κατόρθωσαν να ανατρέψουν το σκορ σε 2-1 με την είσοδο του Ασπρογιάννη στο παιχνίδι στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο έδειχναν να μην έχουν αντίπαλο και νίκησαν… κατά κράτος το Γαλάτσι στο μπλοκ.

Όμως, στη συνέχεια οι Ίωνες έμειναν από δυνάμεις και λύσεις στην επίθεση απέναντι στην καλή άμυνα του Γαλατσίου και τελικώς, γνώρισαν μια ακόμα ήττα στο γήπεδό τους.

Για τους Ίωνες αγωνίσθηκαν οι Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Ζαγκανάς, Στυλιάρας, Βουτσινάς, Ασπρογιάννης.

Η προπονήτρια των Ιώνων, Φρατζέσκα Σταθάτου, δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Η απώλεια του πρώτου σετ έκανε τα πράγματα πάρα πολύ δύσκολα για εμάς που, αν και καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα από την (εκνευριστική) θα έλεγα άμυνα του Γαλατσίου, που βρήκε τη δύναμη και μας κέρδισε.

»Το Γαλάτσι έδινε αγώνα σωτηρίας και το ήθελε πιο πολύ από εμάς το παιχνίδι, ενώ εμείς με τον ένα βαθμό που πήραμε έχουμε ακόμα βλέψεις για να τερματίσουμε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

»Πάμε την Πέμπτη 5/3 στη Μαγκουφάνα, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι, καθώς οι μεταξύ μας αγώνες “κουβαλάνε” περίεργη προϊστορία, εντός και εκτός του γηπέδου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet