Δ. Θωμαΐδου: Διεκδικούμε μόνιμο προσωπικό, αγωνιζόμαστε για τους συμβασιούχους
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Διεκδικούμε μόνιμο προσωπικό, αγωνιζόμαστε για τους συμβασιούχους

«Ο Δήμος μας στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά τους συμβασιούχους υπαλλήλους μας οι οποίοι, με την αδιάλειπτη συνεισφορά τους και με δεδομένα τα σημαντικά κενά που υπάρχουν λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού, προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες προς τους πολίτες και συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας σε μια κρίσιμη περίοδο λόγω της πανδημίας» σημειώνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Όπως τονίζει η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου «ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε να διεκδικούμε από τα αρμόδια υπουργεία τόσο μόνιμο προσωπικό, με σταθερές σχέσεις εργασίας, όσο και την παράταση των συμβασιούχων που είναι απολύτως απαραίτητοι για την άρτια ανταπόκριση των υπηρεσιών μας. Επίσης, με πρωτοβουλία μας, τον περασμένο Ιούλιο αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η έκδοση ψηφίσματος για την παράταση του Κοινωφελούς Προγράμματος Εργασίας του ΟΑΕΔ, ενώ έχουμε προχωρήσει σε επανειλημμένες σχετικές πρωτοβουλίες για την ανάγκη παράτασης και πέραν το τέλος του έτους των συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, όσων έχουν προσληφθεί για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού».

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και όλα εκείνα που έχουμε ανάγκη για την πρόοδο της πόλης μας» καταλήγει η δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet