Μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων θα φέρει στο Δ.Σ. η δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων θα φέρει στο Δ.Σ. η δημοτική αρχή Ν. Ιωνίας

Η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας, «με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη στήριξη της κοινωνίας και της τοπικής επιχειρηματικότητας», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο της δυνατότητας που της δίνει η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ68/20-03-2020) προτίθεται να φέρει άμεσα προς συζήτηση και ψήφιση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, μέτρα ενεργούς στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς της λειτουργίας τους.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Δήμου προτείνει:

  1. Οι επιχειρήσεις που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου Νέας Ιωνίας και διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού «COVID-19» να απαλλάσσονται του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.
  2. Οι ως άνω επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού «COVID-19» και δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου, να απαλλάσσονται από τα αναλογούντα τέλη για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.

«Με την πεποίθηση ότι η πρότασή μας θα γίνει αποδεκτή από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ευελπιστούμε σε ομόφωνο ψήφισμα στήριξης των τοπικών μας επιχειρήσεων, που τόσο σκληρά δοκιμάζονται σήμερα από τις πρωτοφανείς συνθήκες που επικρατούν» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet