Μήνυμα της Δ. Θωμαΐδου για την 97η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Μήνυμα της Δ. Θωμαΐδου για την 97η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας

Με αφορμή την 97η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας, δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου, στέλνει το δικό της μήνυμα στους δημότες.

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει:

Τιμούμε σήμερα τα 97 χρόνια από την ίδρυση της πόλης μας, καθώς ήταν Σάββατο 30 Ιουνίου 1923, όταν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, εγκαταστάθηκαν στους λεγόμενους τότε Ποδαράδες και μετέπειτα, έως και σήμερα Νέα Ιωνία.

Αποτίουμε φόρο τιμής σε εκείνους τους απλούς ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία της πόλης μας και παίρνουμε από τους βωμούς των προγόνων μας τη φλόγα για να φωτίζει το αύριο. Ένα φορτίο μνήμης που καλούμαστε εμείς να υπηρετήσουμε και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του μεγαλείου της αγαπημένης μας Νέας Ιωνίας.

Δεσμεύομαι από τα βάθη της καρδιάς μου εγώ, ως δήμαρχος, οι συνεργάτες μου και το Δημοτικό Συμβούλιο να μείνουμε προσηλωμένοι στις προσδοκίες όλων σας και κυρίως στην προοπτική της πόλης.

Η σημερινή ημέρα, είναι μια ιστορική ημέρα γιορτής κι ελπίδας για τη Νέα Ιωνία μας, μια πόλη που έχει ζυμωθεί με το Ιωνικό πνεύμα των Μικρασιατών προσφύγων, της ανοχής, της αρχοντιάς, της σοβαρότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Χρόνια Πολλά Νέα Ιωνία!!
Χρόνια Πολλά Ιωνιώτισσες & Ιωνιώτες!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet