Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν. Ιωνίας: Απαιτούμε από την κυβέρνηση άμεση παύση των διώξεων εις βάρος των πέντε νεαρών συμπολιτών μας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν. Ιωνίας: Απαιτούμε από την κυβέρνηση άμεση παύση των διώξεων εις βάρος των πέντε νεαρών συμπολιτών μας

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας καταγγέλλει την πολιτική καταστολής της Ν.Δ. που κορυφώθηκε με την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων κατά την επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου, συνεχίστηκε με την παραπομπή στην εισαγγελία των τριών ηγετών της αντιπολίτευσης και εκφράστηκε στη Νέα Ιωνία με τη σύλληψη πέντε νεαρών «που το Σάββατο 21/11, στην λαϊκή αγορά στα Πευκάκια, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, πραγματοποιούσαν ενημέρωση για την πανεργατική απεργία στις 26 Νοεμβρίου, που έχει κηρυχθεί από το ΕΚΑ και την ΑΔΕΔΥ», όπως αναφέρουν τα μέλη της Οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση της Ν.Δ. υλοποιεί το πλάνο της που αφήνει απροστάτευτο τον κόσμο της εργασίας ενώ παράλληλα ενορχηστρώνει την φίμωση και διαστρέβλωση κάθε άλλης φωνής.

«Τέτοιες κινήσεις “χουντικής” έμπνευσης φανερώνουν το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. μετά την απόλυτη αποτυχία να προστατεύσει την δημόσια υγεία και την οικονομία της χώρας. Απαιτούμε την άμεση παύση των διώξεων εις βάρος των πέντε νεαρών συμπολιτών μας», καταλήγουν η Οργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet