Ξεκινούν στις 12/7 οι «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» του ΟΠΑΝ Δήμου Ν. Ιωνίας
Πολιτισμός

Ξεκινούν στις 12/7 οι «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» του ΟΠΑΝ Δήμου Ν. Ιωνίας

Όπως κάθε χρόνο, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ) διοργανώνει από τις 12 έως 29 Ιουλίου 2021 τις «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» με κορυφαίες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στημένο στην «καρδιά» της Νέας Ιωνίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη.

Για το φετινό πρόγραμμα, οι διοργανωτές εξασφάλισαν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες εκ των οποίων κάποιες πρώτης προβολής που θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές βραδιές του κοινού με τη λάμψη και τη μαγεία του κινηματογράφου.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες και επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Με ιδιαίτερη χαρά και φέτος, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, φίλες και τους φίλους της έβδομης τέχνης να παρακολουθήσουν πολυβραβευμένες και παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτεχνικές δημιουργίες της μεγάλης οθόνης που προβάλλονται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει εξασφαλίσει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον άψογο ηχητικό αποτέλεσμα και έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο. Την τιμητική τους έχουν τα παιδιά της πόλης μας τα οποία θα απολαύσουν ειδικές προβολές σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κινηματογράφος είναι ίσως η πιο σημαντική από όλες τις τέχνες για εμάς όπως τόσο εύστοχα σημειώνει μια μεγάλη πνευματική μορφή της εποχής μας. Σας περιμένουμε και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet