Πλήθος κόσμου στη διαδημοτική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Ν. Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στη διαδημοτική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Ν. Ιωνία

Με παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα «πλημμύρισε» το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Αστέρας» στη Νέα Ιωνία.

Η προσέλευση παιδιών και γονιών ήταν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μεγάλη, στη διαδημοτική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21ΟΤΑ) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Νέας Ιωνίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέντε παιδικές χορωδίες των Δήμων – μελών του Συνδέσμου και συγκεκριμένα των Δήμων Ν. Ιωνίας, Παπάγου – Χολαργού, Χαλανδρίου, Κηφισιάς και Ηρακλείου Αττικής.

Οι εμφανίσεις των Παιδικών Χορωδιών εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σπύρος Αμανατίδης, ενώ στο τέλος δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παιδικές Χορωδίες από τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση, καθώς και από εκπροσώπους των Δήμων που συμμετείχαν.

Η γιορτή έκλεισε με πολλές ευχές και χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet